EN FR NL

Web development

Wij creëren, updaten en optimaliseren uw webapplicaties!

De showcase-site is een website om uw producten en diensten op internet te promoten. Daarom hechten we speciaal belang aan design, om potentiële klanten aan te trekken en uw bedrijf en uw activiteiten zo goed mogelijk te vertegenwoordigen. We zullen een grafisch charter uitwerken die we in uw project zullen gebruiken.

Wij zorgen zowel voor het online zetten van de website als voor het beheer ervan. Allereerst zorgen we ervoor dat de structuur en de kwaliteit van de code perfect worden gerespecteerd om een ​​goede basisreferentie te hebben. Wij kunnen dan het onderhoud van de website voor onze rekening nemen, met bijzondere aandacht voor SEO. We kunnen zowel advertentiecampagnes als maandelijkse rapporten opzetten. Hierdoor kun je het publiek beter begrijpen en deze ook leiden tot een betere gebruikersconversie.

We vinden ondersteuning belangrijk, daarom adviseren we u zo goed mogelijk met respect voor uw keuzes en wensen. We zullen de nieuwste technologieën gebruiken om de performanties en zichtbaarheid van uw website te vergroten. Deze type website is ook dynamisch, het is dus mogelijk om de website te upgraden naar i.e. een webshop of een blog.

Alles is mogelijk en haalbaar!
Aarzel niet om contact met ons op te nemen om ons over uw project te vertellen, wij helpen u graag verder!

Tegenwoordig worden veel productaankopen gedaan via internet. Daarom hebben we verschillende oplossingen voor het maken van een webshop. Afhankelijk van uw budget kunnen we verschillende soorten implementaties kiezen, elk heeft zijn voor- en nadelen. Het is belangrijk dat u op voorhand de functionaliteiten van de te implementeren website kent.

U kunt kiezen voor een webshop die volledig door ons is gemaakt en dus volledig op uw wensen is afgestemd. Dit is veel werk en kost meer tijd om op te zetten. Het onderhoud van deze is ook een belangrijk onderdeel om problemen in de toekomst te voorkomen.

Een andere optie is het opzetten van een webshop via een CMS zoals Magento, WooCommerce, Prestashop, Shopify, etc. Het nadeel is dat het minder aanpasbaar is, maar het biedt alle functionaliteiten die nodig zijn voor het opzetten van een online business. De voordelen zijn dat u sneller operationeel bent en de lage ontwikkelingskosten.

Een webshop is ideaal voor online verkopen. We zorgen voor opvolging en speciale aandacht voor SEO, zichtbaarheid en veiligheid. We zullen de nieuwste technologieën gebruiken die het meest geschikt zijn voor uw project.

Heeft u vragen over uw e-commerceproject? We zijn hier om ze te beantwoorden.

Het "Content Management System" of dynamisch contentmanagementsysteem in het Nederlands is tegenwoordig zeer goed gekend in de IT-wereld, het biedt een nieuwe manier om dynamische websites aan te maken.

Het is natuurlijk nog steeds beter om een ​​blog of webshop van skratch te beginnen, om een ​​volledig gepersonaliseerde oplossing te hebben. Maar dat laatste is vaak een dure keuze en kost meer tijd om te ontwikkelen.
Daarom zijn CMS'en zoals: Wordpress, Drupal, Prestashop, etc. even krachtige alternatieven die elke dag beter worden.

Afhankelijk van uw budget kunnen we deze oplossing kiezen voor het creëren van uw dynamische website zoals een blog, social media, nieuwswebsite, etc. De mogelijkheden zijn ontelbaar, daarom nodigen wij u uit om een ​​afspraak met ons te maken om het betreffende project te bespreken.
Wij kunnen u begeleiden bij de verschillende mogelijkheden en technieken die hedendaags bestaan.

Webapplicaties vereisen een grote beheersing van webtechnologieën. Wij zijn experts in het vak en hebben een rëeele passie voor het ontwikkelen van dit soort websites. Een webtoepassing is inderdaad vaak veel complexer dan het opzetten van een showcasewebsite of een blog.

Het doel van een web applicatie is om u via het web een service te bieden die bepaalde taken in uw bedrijf zou automatiseren. Oprichting van een klantenbeheersysteem, factuurmanager, intranet, extranet, webportals, videogames, microdiensten of zelfs API- en backendbeheersystemen, de mogelijkheden hier zijn ook enorm, zo niet oneindig.

Dit type project vereist vaak aanzienlijke specificaties en een zeer gedetailleerde planning. De functionaliteiten zijn vaak uniek en specifiek voor elk project. Dus aarzel niet om ons uw doelen te vertellen, wij kunnen u begeleiden bij dit soort projecten.

Deze lijst is niet exhaustief, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen.