EN FR NL

Mobiele applicaties

De nieuwste ontwikkelingstechnologieën toepassen om de mogelijkheden van mobiele apparaten volledig te benutten

iOS

App-ontwikkeling voor Apple-hardware, waaronder iPhones, iPads en iPod touch. De software is geschreven in native code volgens de richtlijnen van Apple. Swift en Objective-c zijn de programmeertalen die we gebruiken om deze apps te bouwen. Vervolgens wordt de app geïmplementeerd in de App Store zodat gebruikers deze kunnen downloaden.

Android

App-ontwikkeling voor de vele apparaten waarop het Android-besturingssysteem draait. Het schrijven van Android-apps kan worden gedaan door meerdere programmeertechnologieën te gebruiken zoals Kotlin, Java en c ++ en met behulp van de Android Software Development Kit (SDK). Zodra de app is gebouwd, kunnen we deze op verschillende distributiemechanismen implementeren. De bekendste is Google Play.

Cross-Platform

De meesten van jullie willen ook aanwezig zijn op beide platformen, Android en iOS. Hiervoor zijn uiteraard twee verschillende apps nodig. Maar tegenwoordig is het mogelijk om één app te bouwen voor beide platformen die dezelfde codebase delen door gebruik te maken van bekende technologieën zoals React-Native, Cordova of Unity 3D. Deze app is dan compatibel voor zowel iOS- als Android-besturingssystemen.


We zorgen voor

DevOps

Support & Maintenance

Quality Assurance

UI/UX design


Laten we het over uw project hebben

Contacteer ons